Робоча група на чолі з Анатолієм Брезвіним відвідала Одесу

Наприкінці минулого тижня робоча група Федерації хокею України на чолі з президентом Анатолієм Брезвіним з дводенним візитом відвідала місто Одесу, де в квітні наступного року відбудеться чемпіонат світу з хокею серед юніорів U18 в Дивізіоні І, група В.

Під час зустрічі члени робочої групи ознайомилися із інфраструктурою міста, а також провели робочі наради із головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Володимировичем Степановим та Одеським міським головою Геннадієм Леонідовичем Трухановим. Основною темою робочих зустрічей була підготовка міста до проведення чемпіонату світу з хокею 2018 року серед юніорів, а також проведення реконструкції одеського Палацу спорту, де й відбудуться матчі чемпіонату.

Керівники області та міста запевнили учасників наради, що основна спортивна арена змагання буде готова вчасно, а сам захід пройде на високому організаційному рівні.

«Одеса отримала право на проведення юніорського чемпіонату світу з хокею в квітні наступного року. Повернення «великого льоду» дозволив місту отримати таке право. Втім розпочати підготовку до чемпіонату необхідно вже сьогодні, – заявив Геннадій Труханов. – У нас хороші взаємовідносини із обласною владою, на балансі якої перебуває Палац спорту. Ми напрацюємо спільний план дій».

Нагадаємо, що чемпіонат відбудеться з 14 по 20 квітня 2018 року. У змаганні братимуть участь юні хокеїсти із Угорщини, Італії, Японії, Австрії, Румунії та України.


Вас може зацікавити