Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету

У відповідності до регламенту змагань, на підставі протоколу матчу №30 чемпіонату України з хокею серед юнаків 1998-1999 р.н. між командами «Крижинка» (м. Київ) та «Білий Барс» (м. Бровари) від 1 лютого 2015 року, а також рапорту головного судді, Контрольно-дисциплінарний комітет прийняв наступні рішення:

1. За виняткову грубість дискваліфікувати гравця команди «Крижинка» Жарікова Кирила на 3 (три) календарні гри згідно п. 41 Порядку визначення покарань.

2. За бійку після закінчення матчу дискваліфікувати гравця команди «Крижинка» Савицького Микиту на 2 (дві) календарні гри згідно п. 37 Порядку визначення покарань.

3. За бійку після закінчення матчу дискваліфікувати гравця команди «Білий Барс» Разумова Максима на 2 (дві) календарні гри згідно п. 37 Порядку визначення покарань.

4. За виняткову грубість, подвійний фізичний контакт з арбітром матчу, викидання ключки за межі ігрового майданчика та за продовження лінії поведінки, за яку був раніше покараний дисциплінарним штрафом, дискваліфікувати гравця команди «Крижинка» Захарченка Дмитра на весь термін змагань згідно пунктів 6, 7, 41 та 46 Порядку визначення покарань.


Вас може зацікавити