Рішення Дисциплінарного комітету по подіям в матчі “Дніпро”-“Крижані Вовки” 13 лютого

Дисциплінарним комітетом ФХУ прийняті рішення щодо зостосування обов’язкових та (або) додаткових дисциплінарних покарань до учасників матчу №102 чемпіонату між командами “Дніпро”- “Крижані Вовки”

Гравець команди «Дніпро» Сірченко Валентин  (№44) у матчі чемпіонату України № 102, що відбувся 13  лютого  2020 року, за порушення глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Грубість » був покараний великим плюс дисциплінарним до кінця гри-штрафом (5+20 хв.) відповідно пункту 1 глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.

Гравець команди «Дніпро» Шепєлєв Вадим   (№65), за порушення глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Грубість » був покараний великим плюс дисциплінарним до кінця гри-штрафом (5+20 хв.) відповідно пункту 1 глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою

Гравець команди «Крижані Вовки» Воробйов Владислав  (№39)  за порушення глави 9 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Атака в ділянку голови або шиї » був покараний малим  плюс дисциплінарним штрафом (2+10 хв.) відповідно  підпункту 1 пункту 2 глави 9 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою. Після цього, Воробйов Владислав був покараний дисциплінарним штрафом (10 хв) за порушення глави 53,розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням “Неспортивна поведінка”,який був автоматично змінений на дисциплінарний штраф до кінця гри відповідно до пункту 2, глави 9 розділу ІХ Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.

Гравець команди «Крижані Вовки » Хапков Андрій  (№1), за порушення глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Грубість » був покараний великим плюс дисциплінарним до кінця гри-штрафом (5+20 хв.) відповідно пункту 2 глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.

Гравець команди «Крижані Вовки» Мікульчик Сергій  (№74), за порушення глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Грубість » був покараний великим плюс дисциплінарним до кінця гри-штрафом (5+20 хв.) відповідно пункту 2 глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів, керуючись статтею 45 розділу 3, статтею 48 розділу 4, статтею 54 розділу 6 Дисциплінарного кодексу (правил), Дисциплінарний комітет  ВИРІШИВ:

  1. Застосувати до гравця команди “Дніпро” Валентина Сірченка дисциплінарне покарання, передбачене пунктом 9, частини 2 статті 30  розділу ХІІ Статуту Федерації- обов’язкову дискваліфікацію на 2(два) матчі.
  2. Застосувати до гравця хокейної команди “Крижані Вовки” -Воробйова Владислава дисциплінарне покарання, передбачене підпунктом 28 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) – обов’язкову дискваліфікацію на 1 (один) матч.
  3. Застосувати до гравця хокейної команди “Крижані Вовки” -Хапкова Андрія  дисциплінарне покарання, передбачене  пунктом 9 частини 2  статті 30 розділу ХІІ Статуту Федерації   – обов’язкову дискваліфікацію  на 1 (один) матч.
  4. Застосувати до гравця хокейної команди “Крижані Вовки” -Мікульчика Сергія  дисциплінарне покарання, передбачене  пунктом 9 частини 2  статті 30 розділу ХІІ Статуту Федерації  – обов’язкову дискваліфікацію  на 1 (один) матч.
  5. Не застосовувати до гравця хокейної команди “Дніпро” -Шепелєва Вадима додаткове   дисциплінарне покарання.
  6. Визначити, що зазначені дисциплінарні покарання вступають в силу з дня прийняття даного рішення – з 15 лютого 2020 року.

Фото: офіційний сайт УХЛ


Вас може зацікавити