Результати матчів 24-25 жовтня

Цього уїк-енду стартували змагання серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею у трьох вікових категоріях.

Повноцінний тур було проведено у категорії юнаків 2003 р.н., де чинні чемпіони із ДЮСШ «Крижинка» двічі перемогли білоцерківський «Білий Барс» 5:2 та 10:4. А ось в матчі срібного та бронзового призера попереднього чемпіонату боротьби не вийшло зовсім. «Придніпровськ» двічі розгромив «Сокіл» 17:2 та 17:0.

Ще один чемпіон – «Галицькі Леви» із Новояворівська (категорія юнаків 2001-2002 р.н.) завітав у гості до другої команди «Сокола». Якщо в першому матчі кияни на рівних боролися із підопічними Михайла Чиканцева (3:5), то у другому поєдинку клас галичан дався взнаки. Вони перемогли суперника з рахунком 10:1.

Найцікавіші матчі уїк-енду відбулися в найстаршій віковій категорії. Київський «Коледж» складений із вихованців РВУФК, двічі завдав поразки спортсменам харківської СДЮСШОР (5:4 Б та 3:2).

Найближчими вихідними змагання розпочнуться в решті вікових категорій. Нагадаємо, що нинішнього сезону в дитячо-юнацьких змаганнях братимуть участь 29 команд з 12 міст України, які змагатимуться в п’яти вікових категоріях. Також в чемпіонаті ЮХЛ братимуть участь чотири команди.


Вас може зацікавити