Результати другого ігрового дня Континентального кубка

У Броварах стартував другий ігровий день II раунду Континентального кубка IIHF. У денному матчі між собою зіграли «Мого» і «Црвена Звезда».

Вже на 52-й секунді зустрічі «Мого» вдалося відкрити рахунок. Здавалося, що далі латвійці продовжать грати першим номером, але «Црвена Звезда» несподівано відповіла своїм голом, правда, після невеликої паузи взяття воріт було скасовано. Серби змогли показати конкурентоспроможну гру, про що свідчить статистика, але реалізація була односторонньою. Ще один кидок номінальних господарів матчу став результативним і на першу перерву команди пішли за рахунку 2:0.

Історичну свою першу шайбу на турнірі в Броварах серби все-таки закинули. Сталося це на 38-й хвилині, відзначився Матея Попович. Однак інтрига в грі відновилася ненадовго, вже через хвилину «Мого» знову збільшив свою перевагу в рахунку до двох шайб.

Головним завданням на третій період для команди Ігоря Смирнова було – спокійно довести матч до перемоги і не витратити занадто багато фізичних і емоційних сил. Для цього потрібно було закинути ще одну шайбу, що через 8 хвилин другого періоду вдалося Елвісу Желубовскісу. Потім чемпіони Латвії довели справу до розгрому.

Таким чином «Мого» здобув другу перемогу за два дні і з шістьма очками вже почав готуватися до заключного матчу проти «Донбасу».

У вечірньому матчі між собою зіграли «Донбас» і «Корона».

«Донбас» розпочав з зустріч з видалення, але відразу після того як склади вирівнялися Олександру Матерухіну вдалося відкрити рахунок. Потім дисципліна перевірила на міцність гостьову команду. Донеччани скористалися трьома поспіль вилученнями суперника, в результаті більшість снайперським кидком реалізував Клей Вілсон.

На старті другого періоду «Донбас» і «Корона» обмінялися взяттями воріт, але в цілому 20-хвилинка знову пройшла за правилами господарів, голи на свій рахунок записали Олександр Васильєв і Айнарс Подзіньш.

Незважаючи на і так переможний рахунок, «Донбас» здолав суперника саме в заключній 20-хвилинці. Ігрове домінування і надійна гра біля своїх воріт дозволила команді Сергія Вітера виграти цей ігровий відрізок з рахунком 3:0.

Підсумкова перемога 7:1 дозволила донецькій команді набрати максимум після двох ігрових днів, таким чином, вирішальна гра буде 20 жовтня – проти латвійського «Мого».

Джерело: hcdonbass.com


Вас може зацікавити