Антон Гладченко завершив кар’єру спортивного арбітра

Український хокейний арбітр Антон Гладченко через свій Facebook повідомив, що прийняв рішення  завершити кар’єри спортивного судді.

«Друзі мої дорогі.

Ось і прийшов той момент, коли варто збирати каміння…

11 років. 11 сезонів. Це було круто! Це було незабутньо! Було все. Було багато емоцій, і хороших і поганих. Були етапи підготовки, моменти переживань, хвилини ейфорії і радість від причетності до великого. До його величності Хокею.

Але приходить час, коли життя дає зрозуміти, що пора завершувати.

Рішення про закінчення кар’єри арбітра прийнято Верховним судом своєї совісті, суддею, якого обдурити і перехитрити неможливо, суддею, який вірить тільки в справедливість, чесність і порядність. Він не дає працювати за принципом півзаходів і змушує чоловіка залишатися чоловіком. І тільки він є нашим справжнім мірилом, який ніколи не помиляється.

Хочу щиро подякувати всім моїм друзів і колег, який я зобов’язаний дуже багатьом, і з якими ми пройшли весь цей шлях. Тим, хто допомагав, був поруч, поділяв хвилини перемог і емоції поразок, хто допомагав і боровся разом.

Всім хлопцям бажаю щиро успіхів на льодових аренах всього світу, удачі тим, хто тільки робить перші кроки і тим, хто вже може ділитися досвідом!

Я залишаюся з вами, я поруч, якщо нам по дорозі .. Всіх обійняв».

Арбітром Гладченко працював 11 років. Також він є суддею міжнародної категорії, працював головним арбітром на трьох іграх фінальної серії «Кременчук» – «Донбас», – повідомляє сайт XSPORT.


Вас може зацікавити