Реалізація більшості вирішила долю матчу в Херсоні

У першому періоді обидві команди показали рівну гру. Так, можливо, в якихось моментах впевненіше діяли господарі, але воротар «Білого Барсу» Кирило Кучер зіграв надійно.

У другій 20-хвилинці хокеїсти обох команд створили біля воріт один одного більше небезпечних моментів, ніж у першій. Останні 5 хвилин вийшли дуже жаркими для Кирила Кучера, але голкіпер «Барсу» з усіма кидками впорався.

У середині заключного періоду підопічним Дмитра Підгурського вдалося реалізували більшість. Сергій Афанасьєв на п’ятаку підхопив шайбу і проштовхнув її у ворота. Після пропущеної шайби гра пожвавішала. Найактивніше і найрізноманітніше почали діяти в атаці підопічні Костянтина Буценка. Білоцерківці навіть закинули шайбу, але її не зарахували, так як перед цим було зафіксовано порушення правил.

Під кінець періоду гравці «Дніпра» підсіли в оборону і перейшли на гру на контратаках, а гості намагалися перехопити ініціативу в матчі.

За одну хвилину до кінця гри після тайм-ауту Костянтин Буценко зняв Кирила Кучера з воріт.

Але барсам не вдалося зрівняти рахунок, і, навіть, херсонці мали нагоду закинути шайбу в порожні ворота, але снаряд пролетів поруч зі штангою.

Тож, хорошу гру продемонстрували обидві команди. До останніх хвилин матчу була присутня інтрига, але більше пощастило хокеїстам «Дніпра».

Також окремо варто відзначити надійну гру обох голкіперів.

«Дніпро» – «Білий Барс» – 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 – Афанасьєв (Василенков, Дорофеєв, 49:17 – більш.)

«Дніпро»: Петров (Гурко). Дорофеєв- Декало, Білоусов (А) – Пугачов, Афанасьєв – Сірченко, Кругляков – Шулешов. Ліпсбергс – Ромащенко – Василенков, Янишивський – Чердак – Чернишенко, Луговий – Коваленко – Бондаренко, панов – Зик – Тимченко.

«Білий Барс»: Кучер (Пеленський). Ядловський – Васильєв, Логач – Алексюк (А), Таран (А) – Грицюк, Гребеник – Грабовецький. Куцевич (К) – Шаманський – Лесніков, Шиманський – Качан – Середницький, Панченко – Ружніков – Бородай, Дурдиєв – Зозовський – Ромахін.

 


Вас може зацікавити