Програма спаринг-матчів збірної України

Національна збірна України завершила перший етап зборів у Мішкольці та перебазувалася у Будапешт, де продовжить готуватися до чемпіонату світу у дивізіоні 1B у польських Тихах (26 квітня – 1 травня).

Зазначаємо, що у програмі матчів команди Вадима Шахрайчука на рівні національних збірних заплановано чотири поєдинки, один із яких уже завершився 14 квітня перемогою Угорщини з рахунком 3:1. Ця невдача стала десятою для нас у взаєминах з сусідом, але при цьому позитивний баланс в історії особистих зустрічей зберігся на користь українців: 15 перемог у 25 матчах за різниці шайб: 89 – 55. Підкреслимо, що остання наша перемога над Угорщиною була зафіксована ще під керівництвом Андрія Назарова у Кояні на ЧС-2014 з рахунком 3:0. Із нинішніх гравців «синьо-жовтих» той матч мають пам’ятати Роман Благий, Андрій Міхнов та Дмитро Німенко.

Що стосується нашого найближчого спаринг-партнера збірної Хорватії, то з балканцями ми теж маємо перевагу в очних зустрічах (7 ігор, 6 перемог, 1 поразка, шайби: 42 – 6), проте останнє «побачення» на литовському льоду в Каунасі на ЧС-2018 року завершилося вперше за хорватами – 4:2. З нетерпінням чекаємо на чергові матчі з нашими суперниками та можливістю «віддати борг».

Вас може зацікавити