«Придніпровськ» взяв участь в турнірі в Ізраїлі

Хокейний клуб «Придніпровськ» (м. Дніпропетровськ) отримав запрошення від Федерації хокею Ізраїлю на Перший міжнародний турнір з хокею Ice Peaks Cup, який відбувався з 24 по 27 червня в місті Холон на території Парка Шимона Переса. Від України участь у змаганні брати юні хокеїсти 2003-2004 років народження.

З Дніпропетровська до Ізраїлю вирушила делегація у складі 14 хокеїстів та 4 тренерів – О. Лаломова, С. Зубкова, О. Чекришова та М. Остякова. Тренери «Придніпровська», окрім підготовки своєї команди, обслуговували матчі у якості арбітрів в полі, провели суддівський майстер-клас, а також зіграли у матчі ветеранів хокею України та Ізраїлю. До речі, матч ветеранів, який відбувся 27 червня, завершився перемогою українців 7:3.

Що ж до дитячого турніру, то він відбувався у наступному форматі: чотири ізраїльські команди 2001 р.н. та «Придніпровськ» 2003/2004 зіграли одноколовий турнір. 24 червня дніпропетровці перемогли Dragons Nes Ziona 9:6, а потім без перерви розпочали матч проти Falcons Zoran, у якому поступились 4:8. Інші два поєдинки «Придніпровськ» зіграв проти Devils Rishon (3:4 ОТ) та Scorpions Holon (9:0). Насамкінець, перед поверненням до України «Придніпровськ» провів товариський матч проти Maccabi Metulla Eggenbreggers, у якому переміг 4:3.

За підсумками групового турніру «Придніпровськ» потрапив до фіналу змагань, де знову поступився Falcons Zoran 1:7.

Тренери «Придніпровська» залишились задоволеними як спортивною складовою турніру, де команда отримала хорошу ігрову практику. Також юні хокеїсти чудово провели час, адже окрім самого турніру, їм вдалося відвідати багато всесвітньо відомих місць.


Вас може зацікавити