Президент ФХУ Георгій Зубко дав старт низці робочих візитів по регіонах України

Глава Федерації хокею України Георгій Зубко провів перші робочі поїздки задля покращення співпраці з регіональними представництвами. 

Першою областю, яку пан Зубко обрав для свого візиту, стала Тернопільська. Саме на Тернопільщині днями утворився Відокремлений підрозділ ФХУ – уперше за часи існування організації та незалежної України. У Тернополі президент Федерації зустрівся з Михайлом Головком – очільником Відокремленого підрозділу ФХУ Тернопільської області та за сумісництвом – головою Тернопільської обласної ради. 

Під час зустрічі пан Георгій і пан Михайло обговорили поглиблення співпраці ФХУ та місцевої влади Тернопільщини, а також подальший розвиток хокею в регіоні. Зокрема, відбувся обмін думками щодо локацій, на яких потенційно могли б бути зведені нові льодові арени в цій області. 

Зазначимо, що після зустрічі з представництвом Федерації на Тернопільщині президент організації вирушив до Хмельницького, де провів нараду з мером міста Олександром Симчишиним. 

Уже найближчим часом пан Зубко продовжить відрядження регіонами України, аби ближче ознайомитись із хокейною проблематикою в кожному куточку нашої держави, а також покласти необхідне підґрунтя для реалізації подальших сумісних проєктів Федерації та місцевих владних структур. Зокрема, для побудови нових арен по всій території України та популяризації хокею загалом. 


Вас може зацікавити