Президент Федерації хокею України провів зустріч з мером Черкас Анатолієм Бондаренком

Під час робочої поїздки на Черкащину, президент Федерації хокею України Анатолій Іванович Брезвін зустрівся з міським головою Черкас паном Бондаренко Анатолієм Васильовичем.
 
На зустрічі також були присутні керівник відокремленого підрозділу ФХУ в Черкаській області Артур Бакрадзе та директор МСК “Дніпро” Юрій Гончаров.
 
Під час спілкування розглядалося питання  забезпечення функціонування відділення хокею, що працює на базі місцевої КДЮСШ. Міська влада  сплачує оренду льоду для занять вихованців відділення хокею на  ковзанці “Слайз”, надає  безкоштовний доступ на територію міського  стадіону для зайнять загальнофізичною підготовкою, проводить інформаційно- заохочувальну роботу щодо залучення дітей і молоді для зайнять льодовими видами спорту.
 
Анатолій Бондаренко наголосив на тому, що в “Програмі розвитку спорту в місті Черкаси на 2021-25 роки” особлива увага приділена сталому і гармонійному  розвитку всіх спортивних відділеннь, які входять до КДЮСШ-1.
 
Також спiврозмовники обговорили перспективу збільшення фінансування відділення хокею з шайбою, що є конче важливим для придбання спортивної амуніції та  участі спортсменів в змаганнях.
 
Департаменту спорту міської ради було надане доручення опрацювати і визначити подальші плани  розвитку хокею  в місті у співпраці з керівництвом черкаського пiдроздiлу ФХУ.


Вас може зацікавити