Презентація нoвoгo титульнoгo партнера націoнальнoї збірнoї

Федерація хoкею України oфіційнo презентувала нового титульнoгo партнера націoнальнoї збірнoї України з хoкею — кoмпанію VBET.

VBET глобально співпрацює зі спортивними командами та змаганнями по всьому світу.

Про старт партнерства заявили президент Федерації хокею Георгій Зубко та керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.

«Розвиток збірної команди —  головна умова для прориву українського хокею. В співпраці з такою компанією, як VBET — ми зможемо втілити в життя багато крутих спортивних ідей. В національної збірної довгий час не було титульного партнера, тому це важлива подія для нас», — сказав Георгій Зубко.

«Ми — компанія, яка підтримує весь спорт в Україні. Ми не зацікавлені в формальному спонсорстві, ми зацікавлені в розвитку спорту в державі. Вірю, що співпраця з Федерацією та національною збірною з хокею дасть ефективні результати», — прокоментував Антон Світличний.

Після презентації відбулась прес-конференція головного тренера збірної України з хокею Вадима Шахрайчука та гравцями збірної команди — Сергієм Бабинцем, Романом Благим та Андрієм Деніскіним. Головним тренером було представлено стратегію підготовки національної команди на 2021-2022 сезон.


Вас може зацікавити