Презентація чемпіонату світу з хокею пройде у форматі яскравого шоу

29 листопада на арені київського Палацу спорту відбудеться урочиста презентація чемпіонату світу з хокею 2017 року в Україні

Офіційний логотип та талісман чемпіонату світу з хокею в Україні будуть урочисто представлені 29 листопада у київському Палаці спорту. Також в рамках презентації буде офіційно дано старт продажу квитків на матчі чемпіонату. Офіційна частина заходу включатиме в себе презентацію концепції проведення чемпіонату світу.

Участь у презентації чемпіонату візьмуть не лише спортивні функціонери, а й зірки естради, спортсмени, громадські діячі та поважні гості з-за кордону. Неофіційна частина заходу передбачає розіграш квитків на матчі чемпіонату, розважальну програму для гостей та ЗМІ, оригінальні зони для селфі та святковий фуршет.

Запрошені гості на захід: Віталій Кличко, Руслана Лижичко, Сергій Кузін, Андрій Хливнюк, Kozak System (Іван Леньо), Іван Дорн, Андре Тан, Андрій Шевченко, Борис Колесніков, Володимир Лавренчук, Сергій Майзель, Олександр Кава, Андрій Павелко, Борислав Береза, Павло Тарасюк, Лев Парцхаладзе, Володимир Полочанінов, Давід Сакварелідзе, Олександр Гордон, Ірина Ванникова, Вячеслав Наливайченко, Ігор Франчук, Максим Микитась, Андрій Адамовский, Євген Черняк, Андрій Мацола, Володимир Цой, Гарік Корогодський, Ірена Кільчіцька, Владислав Ващук, Олександр Шовковський, Марина Кінах, Олександр Ольшанскький, Савік Шустер, Сергій Пилипенко, Марія Орлова, Павло Єлізаров та інші.

«Сам чемпіонат світу з хокею – це не лише вагомий спортивний захід, а й яскраве шоу. На моє переконання презентація чемпіонату світу не може відбуватися буденно. Тому ми перетворимо її на ще одне яскраве шоу», – заявив голова організаційного комітету Федерації з питань підготовки та проведення чемпіонату Георгій Зубко.

Чемпіонат світу з хокею 2017 року з 22 по 28 квітня 2017 року відбудеться в Україні. Окрім господарів за перемогу в чемпіонаті змагатимуться національні збірні Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Південної Кореї.

Початок заходу – о 14:00. Реєстрація учасників – починаючи з 13:30.

Ведучі церемонії – Ольга Богата та Олександр Педан.

Акредитація ЗМІ: (096) 542 38 03 marinamaya.pr@gmail.com Марина Мая


Вас може зацікавити