Пресслужба Федерації хокею спростовує інформацію, що вийшла на телеканалі XSport 8 вересня.

Пресслужба Федерації хокею України офіційно повідомляє, що в передачі “Ледниковый период. Второй выпуск“, яка  вийшла на телеканалі XSport 8 вересня 2020 року, була наведена неправдива інформація щодо результатів голосування  Виконкомои ФХУ питання  с участі представників ДЮСШ “Сокіл” у відкритій першості Республіки Білорусь.

Йдеться про епізод, коли один з тренерів ДЮСШ говорить про те, що “по нашим сведениям Исполком проголосовал пять-за, три- воздержались и три- против за наше участие…”

З 13 членів Виконкому, в цьому засіданні, що проходило в on-line режимі, двоє його членів не взяли участь, ще двоє — утримались, дев’ятеро — підтримали пункт 2 засідання, в якому розглядалось питання “…відхилити клопотання адміністрації ДЮСШ щодо участі команд молодших за віком (2007 та 2008 роки) вихованців у вищезазначеному змаганні (ВЧБ)”.

Виконавчий комітет діяв згідно з статутом Федерації та виключно в межах своєї компетенції, до речі, підтримавши на цьому ж засіданні продовження експерименту і подальшу участь вихованців ДЮСШ “Сокіл” 2006 в ВЧБ.

Просимо представників ЗМІ, інтернет-видань та соціальних мереж у своїй роботі користуватися перевіреною та офіційною інформацією, яку завжди можна отримати, надіславши офіційний запит до офісу ФХУ.

 


Вас може зацікавити