Починаємо проти японців. Збірна України отримала календар матчів на чемпіонат світу-2022

Визначився календар матчів національної збірної України на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В, який протягом 25 квітня — 1 травня триватиме в польському Катовіце.

25 квітня

17:30 Україна – Японія

26 квітня

21:00 Польща – Україна

28 квітня

14:00 Литва – Україна

29 квітня

14:00 Естонія – Україна

1 травня

21:00 Україна – Сербія

Право підвищитися в класі отримає переможець секстету. Найгірша команда покине дивізіон 1В.

Попередній чемпіонат світу в 2019 році збірна України завершила на п’ятому місці. Врятуватися від вильоту очолювана Андрієм Срюбком синьо-жовта команда змогла завдяки перемозі 8:1 над збірною Нідерландів та нічийному рахунку в основний час проти естонців. У 2020-2021 роках чемпіонати світу з хокею в усіх дивізіонах, окрім елітного не проводилися через пандемію коронавірусу.

Вперше після понад річної паузи українська збірна, яку цьогоріч навесні очолив екснападник нашої національної команди Вадим Шахрайчук, зібралася в травні. Наші хокеїсти взяли участь у товариському турнірі Beat COVID-19 в словенській Любляні. Там наша команда у конкурентній боротьбі поступилася командам Польщі, Австрії, Франції і Словенії.

8-10 листопада українська збірна збереться в броварському “Терміналі” на осінній збір. У розширений список кандидатів у команду тренери Вадим Шахрайчук і Костянтин Сімчук включили 30 хокеїстів. Після завершення суто тренувальної частини українські хокеїсти відбудуть до угорської столиці Будапешта, де зіграють в етапі Euro Ice Hockey Challenge.12 листопада українці поміряються силами з представниками елітного ешелону світового хокею італійцями, а 13-го зіграють з господарями турніру угорцями, які наразі презентують дивізіон 1А.

Vbet — Титульний партнер національної збірної команди України з хокею.


Вас може зацікавити