Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Кременчук” та ХК “Крижані Вовки””

Післяматчевий коментар тренера ХК «Кременчук» Олександра Савицького:

Добре розпочали гру, відразу у першому періоді закинули шість шайб. Потім важко було догравати матч, адже коли є велика різниця у голах – немає того настрою. Але вболівальники не дозволяли нам зупинятися, трибуни сьогодні гнали нас вперед, і звісно, у тому, що вийшов такий великий рахунок є і їхня заслуга.

У другому і третьому періодах були помилки, але у цілому грою задоволений, особливо результатом, і кількістю закинутих шайб. Не сподобалося тільки те, що одну все таки пропустили. Тепер будемо готуватися до гри в Харкові з МХК «Динамо».

Післяматчевий коментар тренера ХК «Крижані Вовки» Руслан Борисенко:

У цьому сезоні у нас було ще мало матчів з такими сильними суперниками, як  «Кременчук» та «Донбас». З одного боку, засмучує такий рахунок на табло, адже ми допустили багато помилок, але з іншого, ми навчаємося на них, будемо їх аналізувати, розуміти над чим працювати, і будемо корегувати свою гру. «Без поразок не буває перемог! – будемо намагатися рухатися вперед.

Це був наш перший виїзний матч у сезоні. Ми провалили перший період, так як грали відразу “з дороги”. У другому і особливо у третьому періодах втягнулися у гру, але вже було пізно.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити