Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Кременчук” та ХК “Донбас””

Післяматчевий коментар тренера ХК «Кременчук» Олександра Савицького:

« Це був справжній матч лідерів, бойова гра. Так, можливо не з великою кількістю видовищних моментів. Фортуна сьогодні була на нашій стороні. Якщо чесно, якість льоду була не дуже хороша.

На останніх хвилинах, коли ми грали у меншості, ключовим моментом стала майстерність хокеїстів. Тим паче, мої хлопці завелися і не хотіли просто так віддавати гру.

Жаль, також, що не змогли реалізувати свою перевагу, коли була така можливість. Але якщо узагальнити – гостра, атакуюча боротьба обох команд-лідерів.

Післяматчевий коментар тренера ХК «Донбас» Сергія Вітера:

«Грали непогано, але не реалізували свої моменти у більшості. Не обговорюючи рішення суддів, хотілось би зазначити, що у ключовому моменті, наш гравець викидав шайбу, яка потрапила на ковзани гравцю-супернику і вилетіла за межі майданчику. Вкидання повинні були винести, але воно залишилось на місці. Ми знову видалились. Шляхом накладання – зміна за зміною у меншості, ми пропустили шайбу. Я вважаю, що це стало ключовим моментом гри.

А те, що ми не забиваємо, маючи моменти і пропускаємо образливі голи.. Дві поразки вдома. Дуже соромно перед вболівальниками. Я перепрошую. Готуємось до виїзду у Харків.»

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити