Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Донбас” та ХК “Крижані Вовки”

Післяматчевий коментар тренера ХК «Донбас» Сергія Вітера:

«Усе у грі не може бути бездоганно. Почали і відразу пропустили якийсь незрозумілий гол. Там була плутанина на виході з зони. Нічого страшного. Зараз у нас є невеличкі проблеми з колективною грою. Хочеться, щоб усі мобільно рухались, один під одного відкривались. Попрацюємо на цим – стане краще. Забрали три очка, готуємось до наступної гри.

Ми даємо пограти обом воротарям, у нас немає “номера один”. Можна сказати, що сьогодні ми обрали Дьяченка. Нам завжди нелегко даються ігри з «Вовками». Об’єктивно важко пояснити причини. Щодо сьогоднішнього матчу скажу, що у них непогана команда, більшість хлопців ми знаємо. Вони добре рухаються. Нічого простого сьогодні не було, треба було напружитись. Напружились – перемогли.»

Післяматчевий коментар тренера ХК «Крижані Вовки» Руслана Борисенко:

«Грою взагалі незадоволений. Допущено багато непотрібних помилок, не використали свої моменти, ось і рахунок на табло. Тому будемо працювати над цим, прибирати недоліки, щоб більше таких програшів не було. Втрата концентрації і помилки – ось що призводить до таких голів, які ми пропустили сьогодні. Звідси і результат.»

По матеріалам сайту uhl.ua


Вас може зацікавити