Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Білий Барс” та МХК “Динамо”

Коментар тренера ХК «Білий Барс» Костянтина Буценка:

Сьогодні зіграли перший матч на домашній арені, Прийшли наші улюблені вболівальники, і нам хотілося показати перш за все видовищний та безкомпромісний хокей. Ми налаштовували хлопців на рухливу гру.

Грали в чотири ланки, намагалися підтримувати темп та показувати швидкий хокей. Мені здається, що нам це вдалося. Є, звичайно, недоробки. Було багато вилучень у харківської команди, але і нам ще потрібно багато працювати, тому що ми ще вкатуємося в сезон. Попереду багато роботи: я бачу, що ми готові тільки на відсотків 40-50. Будемо додавати на кожному матчі. Запрошуємо всіх уболівальників у Білу Церкву. Будуть дуже цікаві ігри.

Ми дуже багато уваги приділяємо грі в більшості, тому що нашим молодим гравцям не вистачає  вчасних пауз та грамотних дій, але це приходить з досвідом. Ми багато над цим працюємо і намагаємося підтягнути цей дійсно дуже важливий компонент.

Рано говорити, вписалися нові гравці в команду, чи ні. Потрібно ще з’їсти пуд солі, щоб відчути один одного. Атмосфера хороша, і всі налаштовані на роботу. Наші вболівальники підтримують наших хлопців, спілкуються з ними – це круто і, я думаю, буде все в порядку.

Коментар тренера МХК «Динамо» Олександра Панченка:

Нам не вистачило дисципліни. Гра в меншості вирішила результат матчу, у нас було занадто багато вилучень. З шести пропущених шайб, три в меншості. Будемо працювати. Поки періодично виникають хороші моменти, ось коли вони будуть частіше, тоді і прийде результат.

Деякі хлопці були втомленими, інші навпаки були «холодними», цей дисбаланс зіграв свою роль у вилученнях. Звичайно, потрібно покращувати дисципліну і завзято працювати. Іншого виходу я не бачу.

Фото: uhl.ua


Вас може зацікавити