Післяматчеві коментарі тренерів ХК «Білий Барс» та ХК «Кременчук»

Післяматчевий коментар тренера ХК «Кременчук» Олександра Савицького:

Як оцінюєте гру своїх хлопців, чи задоволені на 100 відсотків і як вдається утримувати лідерську позицію в турнірній таблиці?

Ми не до кінця ще змогли пояснити гравцям, що в нас ще нема такої майстерності, коли можна так абияк виходити і починати гру. Мабуть це в нас було, тому що ми були тільки з автобуса. Будемо сподіватися, що це вже історія, і хлопці зроблять правильні висновки. Хоча після першого періоду вони додали, включили характер. В другому періоді вже був іншій настрій, тому будемо вважати, що таких матчів в нас надалі не буде.

Чи не забагато вилучень, як будете працювати над дисципліною?

Так, це велике питання. Все іде від настрою, десь не добіг, десь перечепився, не допрацював. І звідси такі вилучення.

Команди згідно протоколу здійснили приблизно рівну кількість кидків по воротах. Як оцінюєте гру свого воротаря?

Ми не ставимо завдання просто кидати по воротах як найможна більше разів. Ми просимо хлопців берегти шайбу та комбінувати. Тому кидки по воротах – це неосновний показник для нас. А що до нашого голкіпера, то він досить надійно провів гру.


Післяматчевий коментар тренера ХК «Білий Барс» Костянтина Буценка:

Що не вийшло в сьогоднішньому матчі?

Була дуже хороша гра, багато цікавих моментів. Ми не змогли реалізувати більшості жодного разу. Ми володіли ігровою перевагою, і команда суперника порушувала правила. Але наша майстерність не дозволяє нам реалізовувати такі моменти. Замість цього ми нарвалися на три контратаки, які всі призвели до закинутих шайб. У суперника майстерності більше і вони реалізували ці моменти.

Сьогодні була добра позитивна атмосфера на трибунах, вболівальники, які прийшли – отримали задоволення. Гра не була нудною, багато моментів було створено. Будемо розбирати матч, дивитися та йти далі.


Вас може зацікавити