Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Білий Барс” та ХК “Донбас”

Костянтин Буценко, головний тренер ХК “Білий Барс”:

Як оцінюєте сьогоднішній матч?

На жаль, не вдалося закинути шайбу у ворота Степана Горячевських. Насправді, ми задоволені грою, а саме самовіддачею хлопців. Здається, що ми на правильному шляху і команда підіймається на нову сходинку хокею, точніше тільки «ставить на неї ногу». Сьогоднішній матч гідний плей-оффу. Ми побачили над чим треба працювати. І хочеться впевнено стати на цю сходинку,  вийти і закріпитися на новому хокейному рівні. Але все таки вболівальники приходять дивитися на «диво» під назвою гол, тому постараємось, щоб див було побільше.

Чи вплинула минула перемога над «Донбасом» на настрій хлопців у цьому матчі?

Минула перемога немає жодного психологічного відношення до цієї гри. Насправді, тільки сьогодні зібралися командою: четверо гравців брали участь з національною збірною у естонському турнірі, ще сім представляли Україну на міжнародному турнірі у Броварах у складі молодіжної збірної. Тому часу на підготовку у нас не було. Здається, що нам не вистачило свіжості. Суперник на секунду раніше приймав рішення біля воріт, щоб закинути шайбу. Незважаючи на це, позитивно оцінюємо настрій нашої команди. Хочеться зберегти його саме таким на майбутнє.

Сергій Вітер, головний тренер ХК “Донбас”:

Як оцінюєте сьогоднішній матч?

Хороший матч видався. У цілому, грою я задоволений. Ми зіграли на нуль і закинули чотири. Звісно, могли ще більше. Для нас це була непогана підготовка перед виїздом на матчі Континентального кубка.

З чим пов’язана така різка відмінність результатів у іграх з «Білим Барсом»? Минулого разу програли, цього разу білоцерківцям взагалі не вдалося результатативно атакувати ворота вашої команди.

Та гра була дещо зім’ятою. Можливо перед перервою у чемпіонаті не змогли зіграти сконцентровано і правильно, плюс не закинули вчасно, і не дотиснули суперника. А в цьому матчі сконцентрувалися на тому, щоб не пропустити. І, до речі, хотів би подякувати хлопцям з «Білого Барсу», особливо старшим, які грали в чистий силовий хокей. Нам це було необхідно. Тож грою задоволений, все у порядку.

Фото: uhl.ua

 


Вас може зацікавити