Післяматчеві коментарі тренерів ХК “Білий Барс” та ХК “Дніпро””

Тренер ХК «Дніпро» Дмитро Підгурський:

Ми налаштовувалися, готувалися до битви. Так і вийшло. Звісно, я розраховував на перемогу у основний час. Другий матч поспіль команда-суперниця грає на високому рівні. Два захоплюючі поєдинки – справжній хокей. Але наша команда перемогла, от і добре.

Тренер ХК «Білий Барс» Костянтин Буценко:

Ми  завжди налаштовуємося на перемогу і хотілося б у таких матчах її здобувати. Сьогодні була стратегічно-тактична гра. Команда не бігли навипередки, а більше займалися тактичними діями. Мені сподобалось, що наші хлопці добре виконували тренерські настанови, чули тренера. Виникла своєрідна комунікація між тренерським штабом і гравцями.

ХК «Дніпро» надзвичайно сильна команда, дуже сильний воротар. Гра вийшла видовищною і напруженою, супер напруженою. Валідольною для тренерів. Жаль, що пропустили гол у кінці і «Дніпру» вдалося зрівняти. Очевидно, така наша доля.

Хоча ми програли по булітам, взяли у одного з лідерів очки. Це хороший знак і орієнтир для нас. Це своєрідний маяк, до якого ми маємо прагнути.  Ми повинні забирати очки у суперників, які знаходяться вище за нас у турнірній таблиці. Це нам дасть можливість бути у списку стратегічних команд. Ми маємо рости у психологічному плані. Зрозуміло, що ми не будемо обігрувати такі команди, як «Донбас», «Кременчук», з великою різницею у рахунку. Саме тому, такі перемоги дуже важливі для нас і я вдячний хлопцям за їх терпіння. Нам не вистачило зовсім трішки, але орієнтир видніється.

Фото: uhl.ua


Вас може зацікавити