Підсумки третього туру чемпіонату України серед чоловіків

22 вересня «Крижані Вовки» зустрілися з «Кременчуком» на арені «Айсберг». З великою різницею у рахунку перемогли господарі майданчику. Такий результат тренер «хижаків» пов’язав із втомою гравців, тому що гра відбулася відразу після дороги. Лідери турнірної таблиці впевнено атакували ворота суперника, і вже у першому періоді рахунок на табло показував 6:0. Не розслабився «Кременчук» і у другому періоді, закинувши ще чотири шайби. Один гол у відповідь у ворота В’ячеслава Новицького вдалося закинути Миколі Дворнику. Здається, тільки у третьому періоді «Крижаним Вовкам» вдалося зібратися з силами, адже цей період виявився найменш результативним. Одна шайба від Гліба Варави на останній хвилині матчу була закинута у ворота киян. Фінальний рахунок гри 11:1.

У цей же день відбувалася гра на арені «Фаворит» у Херсоні між «Дніпром» та «Білим Барсом». Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь херсонської команди. Два перших періоди рахунок на табло був 0:0. Влучним кидком у ворота «Білого Барса» відзначився капітан команди «Дніпро» Сергій Афанасьєв. Варто відзначити активність нападників гостей: Владислава Куцевича та Ігоря Шиманського. У господарів майданчику активними діями на передовій запам’ятались: Руслан Ромащенко, Дмитро Пугачьов та Дмитро Чернишенко. І навіть не дивлячись на те, що головний тренер «Білого Барса» за хвилину до кінця матчу змінив воротаря на польового гравця, результат гри залишився незмінним – 1:0 на користь «Дніпра».

23 вересня у Дружківці відбувся фінальний поєдинок третього туру регулярного чемпіонату України з хокею серед чоловіків між МХК «Динамо» та «Донбасом». Матч закінчився з рахунком 9:0 на користь донеччан. Дублями у грі відзначились Іван Рибчик, Олександр Костіков та Віталій Кірющенков. Харків’янам,  на жаль, не вдалося успішно атакувати ворота «Донбасу».  

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити