Підсумки сьомого туру чемпіонату України серед чоловіків

ХК «Кременчук» – ХК «Дніпро» – 5:2

5 жовтня відбулася зустріч між лідером турнірної таблиці «Кременчуком» і херсонським «Дніпром». Матч закінчився з рахунком 5:2.

Рахунок у грі першими відкрили гості. На останній хвилині першого періоду шайбу у ворота «Кременчука» закинув Микита Макарицький. У другому періоді «Дніпро» зміг збільшити відрив, і закинути ще одну шайбу у ворота господарів майданчику. Голом відзначився Дмитро Чернишенко. Через хвилину Ілля Бобрусєв скоротив рахунок до мінімуму – 1:2. Після вилучення у «Дніпра» Руслана Ромащенка, Дмитро Орлов зрівняв шанси – 2:2. Вивів «Кременчук» вперед Дмитро Созонов – 3:2. Друга двадцятихвилинка закінчилась з рахунком 3:2.

Третій період для гостей не видався вдалим. Голами на користь «Кременчука» відзначилися Дмитро Орлов і Олександр Ворона. «Кременчук» продовжує свою безпрограшну серію.

МХК «Динамо» – ХК «Білий Барс» – 3:7

У той же день у Харкові на арені «Салтовський лід» відбувся матч 7 туру чемпіонату України серед чоловіків. МХК «Динамо» приймав білоцерківську команду. І вже після першого періоду «Білий Барс» програвав 2:0. Результативними ударами відзначились Євгеній Абаджян і Микита Олейник.

Здавалось, що попереду на харків’ян чекає заповітна перемога, але гості у другому і у третьому періоді заграли більш швидко та активно. Як результат – 7 закинутих шайб.

ХК «Донбас» – ХК «Крижані Вовки» – 4:1

6 жовтня відбувся матч між донецьким «Донбасом» і київськими «Крижаними Вовками». Зустріч закінчилася з рахунком 4:1.

На тринадцятій хвилині першої двадцятихвилинки гості першими змогли відкрити рахунок у матчі. Владислав Воробьєв закинув шайбу у ворота Степана Горячевських. Перший період закінчився з рахунком 0:1. У другому періоді Віталій Лялька зрівняв рахунок, Євгеній Белухін вивів «Донбас» вперед, а Іван Рибчик збільшив відрив. У третьому періоді донеччани знову змогли продовжити атаку, Айнарс Подзиньш закинув шайбу у ворота гостей.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити