Підсумки шостого туру чемпіонату України з хокею серед чоловіків

МХК «Динамо» – ХК «Крижані Вовки» – 3:4 ОТ

2 жовтня відбулася зустріч МХК «Динамо» і ХК «Крижані Вовки». Поєдинок закінчився перемогою киян у овертаймі з рахунком 3:4. Перші два періоди у «хижаків» була перевага, а на табло горіли цифри 0:3. Шайбами відзначились Олександр Овчинніков, Микита Шабанов і Сергій Мікульчик. У третій 20-хвилинці «динамівці» зібралися з силами і тричі вразили ворота «Крижаних Вовків». Голкіпер Максим Дуве пропустив шайби від Данііла Шалкіна, Артема Целогородцева та Євгена Абаджяна. Основний час закінчився з рахунком 3:3. Переможну шайбу у овертаймі закинули «Крижані Вовки», зусиллями Владислава Воробьєва.

ХК «Дніпро» – ХК «Донбас» – 5:0

У цей же день відбулася зустріч херсонського «Дніпра» з донецьким «Донбасом». Матч закінчився з рахунком 5:0. Гості повністю контролювали шайбу і мали набагато більше небезпечних моментів. Херсонці лише на 12 хвилині гри змогли потурбувати ворота «Донбасу».

Переломним моментом зустрічі став другий період, коли «Дніпро», при рахунку 1:0 на свою користь, закинули ще три шайби. Фінальний період став формальністю, у якому херсонці змогли ще раз результативно атакувати ворота донеччан. Хет-тріком відзначився Денис Василенков. Дубль на свій рахунок записав Сергій Дорофєєв.

ХК «Білий Барс» – ХК «Кременчук» – 1:5

3 жовтня «Білий Барс» приймав лідера чемпіонату ХК «Кременчук». Результат матчу 1:5 на користь гостей. Першими у поєдинку закинули гравці «Кременчука». Відзначився Владислав Грицких. Але білоцерківці змогли зрівняти рахунок. Успішно атакував ворота «Кременчука» Володимир Алексюк. Другу шайбу у ворота «барсів» закинув Давид Григорян. У другому і третьому періоді збільшили різницю в рахунку і вивели команду вперед Іван Савченко, Гліб Варава і Микола Кисельов. Поєдинок завершився з рахунком 1:5 на користь «Кременчука».

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити