Підсумки першого туру Чемпіонату України з хокею серед чоловіків

14 вересня усі вболівальники нарешті дочекалися старту двадцять восьмого чемпіонату України з хокею серед чоловіків. Урочисте відкриття відбулося на арені «Альтаїр», на якій зустрілися команди «Донбас» та «Дніпро». Матч вийшов надзвичайно напружений, адже переможця не було визначено в основний час: «Дніпру» вдалося вирвати перемогу під кінець овертайму – 4:5 ОТ.

Хокейні вихідні продовжилися на льодовій арені Кременчука. 15 вересня на арені «Айсберг» білоцерківська команда «Білий Барс» зазнала своєї першої поразки в Чемпіонаті. «Кременчук» нав’язав супернику свою гру, тож білоцерківцям так і не вдалося закинути хоча б одну шайбу. Матч закінчився з рахунком 6:0 на користь «Кременчука».

Хокейні баталії розгорталися і на київській арені «Шалетт». «Крижані Вовки» впевнено перемогли харківське «Динамо». Дублем відзначився Микита Шабанов: хокеїст закинув шайбу і у першому, і у другому періоді. Гостям не щастило взагалі: на початку гри вони отримали три вилучення, а форвард харків’ян Михайло Геворкян не зміг реалізувати штрафний кидок. Але закинути двічі «динамівцям» все таки вдалося; фінальний рахунок 6:2 на користь «Крижаних Вовків».

Таким чином, тріо-лідерів турнірної таблиці після першого туру Чемпіонату  стали команди «Кременчук», «Крижані Вовки» та «Дніпро».

Фото: uhl.ua

 


Вас може зацікавити