Підсумки п’ятого туру чемпіонату України серед чоловіків

28 вересня у Дружківці відбувся центральний матч туру – поєдинок між «Донбасом» та «Кременчуком». Матч закінчився з рахунком 2:3 на користь гостей.

У першому періоді гравці «Кременчука» змогли закинути у ворота «Донбасу» одну шайбу. Відзначився Давид Григорян. Після чого рахунок зрівняв капітан донеччан Віктор Захаров. За п’ять хвилин до кінця другого періоду гості знову вирвалися вперед. Олександр Пукс вразив ворота «Донбасу». У першій п’ятихвилинці третього періоду, обидві команди обмінялися шайбами. На початку, нападник «Кременчука» Олексій Ворона зробив рахунок 1:3, а через хвилину захисник донеччан Філіп Пангелов-Юлдашев звів різницю у рахунку до мінімуму – 2:3.

У цей же день відбувся і найрезультативніший матч за п’ять турів чемпіонату – «Дніпро» приймав на своїй арені МХК «Динамо». Вже з першого періоду інтрига матчу була втрачена. Херсонці обігравали гостей з рахунком 6:1. У другому періоді господарям майданчику вдалося закинути у ворота харків’ян ще сім шайб. А у фінальній двадцятихвилинці три. Так МХК «Динамо» поступилося «Дніпру» з великим відривом – 16:1. На даний момент, харків’яни займають останнє місце у турнірній таблиці, вони не обіграли ще ні одного суперника у нинішньому сезоні.

29 вересня у Білій Церкві відбувся матч за четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату. «Білий Барс» приймав київських «Крижаних Вовків». Поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь білоцерківців. Першими рахунок у матчі відкрили «Вовки», але вже у другому періоді Артем Грабовецький зрівняв рахунок. Згодом нападник «Білого Барсу» Ігор Шаманський у третьому періоді вивів свою команду вперед. Обидві команди по черзі атакували ворота суперника, тому що інтрига переможця зберігалася до останньої хвилини гри.

Джерело: uhl.ua

 


Вас може зацікавити