Підсумки четвертого туру чемпіонату України серед чоловіків

Перший матч четвертого туру відбувся у Києві на арені Шалетт між київськими «Крижаними Вовками» і херсонським «Дніпром». Обидві команди показали глядачам рівний хокей з боротьбою за кожну закинути шайбу. Не вдалося у першому періоді вдало атакувати ворота суперника, завдяки стійкості Максима Дуве та Олега Петрова у воротах.

На екваторі зустрічі першим відкрив рахунок гравець «Крижаних Вовків» Микита Макарицький, але Борис Андрющенко швидко зрівняв рахунок розстрілявши ворота господарів майданчику. Таким чином на перерву після другої двадцятихвилинки команди пішли з рахунком 1:1. У третьому періоді шайбою на користь «Дніпра» відзначився Мікс Ліпсберг, «хижаки» не здавались, і зусиллями Миколи Дворника зрівняли рахунок. Всього через хвилину гості збільшили відрив, Олексій Янишевський закинув шайбу у ворота киян. Поставив крапку у поєдинку Денис Василенков, який закинув четверту переможну шайбу для херсонського «Дніпра». Матч закінчився з рахунком 2:4 на користь команди з Херсону. 

У другому матчі четвертого туру на арені «Салтовський лід» МХК «Динамо» провів перший домашній матч з «Кременчуком». Поєдинок закінчився з рахунком 0:7. У першому періоді у ворота харків’ян було закинуто п`ять шайб. Дублем відзначився Дмитро Орлов. У другому та третьому періодах, не зважаючи на результат першої двадцятихвилинки, обидві команди продемонстрували видовищний хокей. «Динамівцям», на жаль, не вдалося реалізувати гольові моменти, а ось «Кременчук» у другому та третьому періоді закинув по одній шайбі у ворота суперника. Голами відзначились Дмитро Созонов і Олександр Горлушко.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити