Підсумки 9 туру чемпіонату України серед чоловіків

ХК «Кременчук» – ХК «Дніпро» – 2:4

12 жовтня у Кременчуці на арені «Айсберг» відбувся центральний матч 9 туру чемпіонату України серед чоловіків. Лідер турнірної таблиці «Кременчук» втретє у цьому сезоні боровся з херсонським «Дніпром». Матч завершився з рахунком 2:4.

У першому періоді команди обмінялися по одній закинутій шайбі, хоча активнішими виглядали господарі майданчику. Херсонці першими відкрили рахунок зусиллями Олександра Каракулько. Реалізував більшість і зрівняв рахунок Дмитро Созонов. У другому періоді Іван Савченко рукою в свої ворота закинув шайбу – 1:2 на користь херсонців. Збільшив перевагу «Дніпра» Всеволод Толстушко, який під час виносу ключки, запустив шайбу теж у свої ворота – 1:3. У третьому періоді Гліб Бондарук скоротив рахунок до мінімуму, зробивши сольний прохід і обігравши на своєму шляху всіх суперників. За дві хвилини до кінця, херсонцям вдалося зробити швидку контратаку, яку точним кидком завершив Денис Василенков – 2:4.

ХК «Крижані Вовки» – ХК «Донбас» – 0:7

13 жовтня у Києві на арені «Шалетт» «Крижані Вовки» приймали «Донбас». Перемогу здобули донеччани з рахунком 0:7. Перший період зустрічі завершився без закинутих шайб. За перші 6 хвилин другої двадцятихвилинки на рахунку «Донбасу» вже було три голи: дубль оформив Віталій Лялька, і однією закинутою шайбою відзначився Вадим Мазур. Згодом Денис Мостовий зробив рахунок 0:4. У третьому періоді у ворота киян залетіло ще три шайби. Олександр Васильєв (дубль) і Євген Нікіфоров стали авторами шайб третього періоду.

МХК «Динамо» – ХК «Білий Барс» – 0:4

У цей же день у Харкові на арені «Салтівський Лід» відбулася зустріч між МХК «Динамо» і «Білим Барсом». Матч завершився з рахунком 0:4.

Перший період команди по черзі атакували одна одну, але ні одна шайба у ворота суперника так і не потрапила. «Барсам» було складно закріпиться у зоні суперника, а «динамівці» добре грали в обороні. У другому періоді першим відкрив рахунок на користь білоцерківців Нікіта Лєсніков. А Ігор Шиманський збільшив відрив і відзначився дублем. У третьому періоді білоцерківці знову ж таки змогли закинути. Павло Таран став автором четвертої переможної шайби.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити