Підсумки 22 туру чемпіонату України серед чоловіків

«Донбас» переміг «Дніпро» і піднявся в турнірній таблиці, «Кременчук» впевнено обіграв білоцерківців, а «Динамо» здобуло першу перемогу в сезоні.

Вчора, 22 грудня, завершився 22-й тур чемпіонату України серед чоловіків, у рамках якого «Донбас» у центральному матчі обіграв «Дніпро» і вийшов на другу сходинку в турнірній таблиці, «Кременчук» не залишив шансів «Білому Барсу », а МХК« Динамо »здобув першу перемогу в сезоні, мінімально обігравши «Крижаних Вовків».

МХК «Динамо» – «Крижані Вовки» – 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Перший поєдинок туру був зіграний в Харкові, де «динамівці» на своєму майданчику приймали «Крижаних Вовків».

У цьому матчі голів могло бути набагато більше, якщо б команди реалізовували всі свої моменти. Підопічним Олександра Панченка двічі вдалося закинути шайбу, а киянам – лише раз. Гравець «Крижаних Вовків» Іван Федосов, за 7 секунд до кінця гри не дозволив воротареві харків’ян Михайлу Шевчуку оформити шатаут.

Таким чином, МХК «Динамо» здобуло першу перемогу в поточному сезоні і перервало свою 19-матчеву серію поразок, заробивши у цілому 4 очка. У підопічних Руслана Борисенка залишається 11 очок і 5 місце.

«Кременчук» – «Білий Барс» – 5:1 (3:0, 2:1, 0:0)

Вчора, 22 грудня, відбулося ще два поєдинки, в одному з яких «Кременчук» на своєму майданчику приймав «Білий Барс». До цього матчу обидві команди підійшли в гарному настрої. Підопічні Костянтина Буценка, і команда Олександра Савицького до цього не мали проблем з набором очок. Тому від цієї зустрічі прихильники хокею очікували яскраву і видовищну гру.
 
У цілому, команди не розчарували глядачів. Особливо раділи вболівальники з Кременчука. Їх команда змогла закинути «Білому Барсу» три шайби у першому періоді і ще дві – у другому.

Білоцерківці змогли лише одного разу засмутити воротаря «Кременчука» В’ячеслава Новицького. При цьому варто відзначити швидкі шайби Микити Олійника, Миколи Кисельова і Єгора Серанова.

Таким чином, «Кременчук» здобув свою двадцяту ювілейну перемогу в цьому сезоні і продовжив лідирувати в регулярному чемпіонаті. У свою чергу, «Білий Барс» залишається на четвертому місці.

«Донбас» – «Дніпро» – 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)

У третьому центральному поєдинку 22-го туру чемпіонату України серед чоловіків «Донбас» приймав «Дніпро». Зустрічі чемпіона і віце-чемпіона країни в нинішньому сезоні завжди виходять бойовими, ця гра не стала виключенням. Команди грали на високих швидкостях з великою кількістю гольових моментів. Здорово зіграли воротарі обох команд, особливо Степан Горячевських. Він зумів оформити свій черговий шатаут, а його команда – закинути три шайби.

Завдяки цій перемозі «Донбас» обійшов «Дніпро» на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від «Кременчука» на 13 очок і маючи гру в запасі.
Свій наступний матч підопічні Сергія Вітера проведуть в Харкові проти МХК «Динамо». «Дніпро» відправиться в Білу Церкву, де зіграє проти «Білого Барсу».

 

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити