Підгурський: «Було приємно дивитись на команду – як блокують кидки, як віддаються грі». Коментарі тренерів після матчу «Донбас» – «Дніпро»

«Донбас» обіграв «Дніпро» на домашній арені з рахунком 6:4 і продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю чемпіонату України з хокею з шайбою. До вашої уваги оцінка гри наставників обох команд.

Головний тренер «Дніпра» Дмитро Підгурський:

«Мені було дуже приємно дивитися за нашою командою. Як хлопці блокували кидки, як віддавалися грі. Є у нас проблема в одній лінії, не буду говорити в якій. А так – усі хлопці молодці, і я вірю в них. Всі шістдесят хвилин бігали, як очманілі, тож вони знаходяться в прекрасній фізичній формі. Ми завжди налаштовуємося на перемогу. У нас восьма гра, і ми всі мучимося з одним і тим же. Але цього разу хлопці показали прекрасний хокей. Вони молодці».

Головний тренер «Донбасу» Ігор Чибирєв:

«Трошки незадоволені, пропустили дуже багато голів. Багато шайб закинули з нашого п’ятака. Авжеж, дещо незадоволений результатом, але в першому періоді не виходила гра. Після стартового періоду поговорили, хлопці молодці – витягли гру, виграли матч

Ми останнім часом дуже багато працюємо над більшістю і приємно, що потихеньку це починає виходити.

Наступна гра з «Соколом»? Вона буде складною. Там хороша команда. Вони непогано зараз теж йдуть в турнірній таблиці. Буде важкий матч. Треба готуватися і налаштовуватися дуже серйозно».

Джерело: ХК «Донбас»


Вас може зацікавити