Під час перебування на Вінниччині, Анатолій Брезвін провів перемовини з керівником облдержадміністрації
  Під час поїздки у Вінницьку область президент Федерації хокею України  зустрівся з головою облдержадміністрації Борзовим Сергієм Сергійовичем. 
  В перемовинах також взяли  участь  віце- президент ФХУ Резник Михайло Борисович та керівник відокремленого підрозділу у Вінницькій області Давидюк Володимир Володимирович. 
 
 
  Під час спілкування  увага  приділялась   важливим крокам, що мають сприяти сталому розвитку і розповсюдженню найшвидшої гри в світі  в регіоні. 
 
 
Сергій Сергійович     висловив свою безпосередню зацікавленість   в тому, щоб на Вінниччині з’явився   багатофункціональний  спортивний  комплекс зі штучним льодом .  Область  має, з одного боку-  власну “хокейну” історію,в  з іншого  –  великий потенціал в поширенні хокею. Але наявність лише двох ковзанок в краї є недостатньою  для всіх, хто має бажання опанувати улюблену гру  мільйонів.
 
 
  Важливим є те, що  було домовлено  про підписання договору про співробітництво   між управлінням фізичної культури та спорту  облдержадміністрації  та відокремленим підрозділу ФХУ у Вінницькій області, який би охоплював весь комплекс заходів щодо розвитку хокею на Вінниччині.

Вас може зацікавити