Перший день Конгресу Міжнародної федерації

Сьогодні розпочався піврічний Конгрес Міжнародної федерації у місті Римі. На засіданні усіх робочих груп перш за все були обговоренні деталі проведення чемпіонату світу U20, який відбудеться взимку у київському Палаці спорту. Особливу увагу учасників засідання було звернено на логістику, харчування та проживання гравців під час їх перебування в Україні. Розглянувши детально кожен пункт, ні у кого з членів засідання не виникло додаткових запитань чи заперечень. Усі представники країн-учасниць підписали документ, у якому було зазначено, що їх повністю задовольняють запропоновані умови.

Крім того, у рамках робочої групи було опубліковано призначення арбітрів на ігри чемпіонатів світу. Зокрема, свої призначення отримали і українські судді. Таким чином, Антон Гладченко буде обслуговувати чемпіонат світу U18 у місті Азіяго з 12 по 18 квітня наступного року у ролі головного арбітра.  А Ілля Хохлов та Артем Корепанов будуть працювати лінійними суддями на чемпіонаті світу U20 у Києві з 12 по 18 грудня.

Нагадаємо, що раніше призначення на матчі Континентального кубка, який відбудеться у жовтні у броварському «Терміналі», отримали чотири українські лайнсмени: Сергій Хараберюш, Олексій Рябіков, Ілля Хохлов та Антон Перетятько.

 


Вас може зацікавити