Перед рестартом у чемпіонаті УХЛ БСФК поповнив лави трьома хокеїстами збірної України

Сьогодні, 22 грудня, оновлена команда Броварського спортивно-фахового коледжу, яка переїхала у Бровари з Білої Церкви, проведе перший матч після поновлення регулярного чемпіонату Української хокейної ліги. Колектив з Київщини протистоятиме в Кременчуку одному з претендентів на чемпіонство. Ця гра почнеться о 18:30.

А напередодні БСФК поповнив лави трьома хокеїстами київського «Сокола». На правах оренди в команду перейшли оборонець Сергій Логач, нападники Ярослав Панченко і Богдан Ступак.

Логач перейшов у «Сокіл» якраз із «Білого Барсу» і почав з’являтися в складі киян регулярно лише потягом останнього місяця. Панченко був стабільним гравцем основи «Сокола» протягом попереднього і старту нинішнього сезону. Обидва хокеїсти нещодавно дебютували в складі національної збірної України, провівши по три матчі в рамках Різдвяного кубка в польському Битомі. При цьому Панченко, діючи на незвичній позиції центрального нападника, удостоївся позитивної оцінки і від тренерського штабу, і від капітана команди Андрія Міхнова.

Центрфорвард Богдан Ступак відіграв за «Сокіл» весь попередній чемпіонат, провівши загалом 45 матчів, у яких відзначився вісьмома голами і п’ятьма асистами і приглянувся тренерам національної збірної. Дебютував за першу команду країни Богдан на турнірі в словенській Любляні, матчем проти поляків, у якому відзначився голом. Проте через лічені миті після того Ступак отримав травму коліна, після якої оговтувався донедавна. На лід Богдан повернувся, зігравши один матч за «Сокіл», якраз перед міжнародною паузою.

Також лави БСФК поповнив 28-річний казахстанський нападник Рамазан Алдамжаров, котрий донедавна виступав за херсонський «Дніпро», провівши за команду в регулярному чемпіонаті УХЛ 17 матчів, у яких провів дві шайби і віддав п’ять асистів. У позаминулому сезоні Рамазан виступав також за київських «Крижаних Вовків» (11 матчів, 3 голи, 6 передач), а до того провів вісім сезонів за «Алмати» і виступав за юніорську збірну Казахстану на двох чемпіонатах світу в дивізіоні 1В (10 матчів, 2 голи).

Зауважимо, що головним тренером БСФК буде наставник юнацької і юніорської збірних України Олександр Бобкін. Йому допомагатимуть Руслан Борисенко і Олександр Федоров, котрий виконуватиме функції тренера воротарів.

У чемпіонаті попереднього формату «Білий Барс» встиг здобути одну перемогу і замикав таблицю.


Вас може зацікавити