Перед Кубком України БСФК підсилився нападником з досвідом виступів у КХЛ

Першим придбанням команди Броварського спортивно-фахового коледжу в 2022 році став 25-річний російський нападник Тимур Бешаров.

Бешаров народився у Москві і розпочинав займатися хокеєм у школі «Вимпел». На рівні Молодіжної хокейної ліги РФ Тимур у 2013-2017 роках починав грати за ХК МВД з Балашихи. Протягом чотирьох сезонів Бешаров провів за команду 169 матчів, у яких провів 16 шайб і віддав 16 результативних передач.

У 2016-му Тимур навіть зіграв три поєдинки за головну команду Балашихи з назвою «Динамо» у вищій лізі РФ, а влітку 2017-го перебрався в однойменний колектив Континентальної хокейної ліги з Москви. То не дивно, адже на той момент гравця вже залучали до лав юнацької збірної РФ, з якою Бешаров навіть став переможцем товариського турніру «Кубок Чорного моря». Правда, в КХЛ молодий нападник провів один матч і після того перейшов у клуб ВХЛ «Буран» з Воронежа, за який впродовж двох сезонів зіграв 79 поєдинків, закинув 1 шайбу і віддав 6 передач.

У сезоні-2019/2020 Тимур виступав за «Динамо» з Твері (54 матчі, 3+7), а попередній чемпіонат провів за інший колектив вищої ліги «Динамо» з Красногорська (24, 0+1).

Дебютувати за БСФК Бешаров може уже сьогодні, 3 січня, коли його нова команда починаючи з 15:00 гратиме перший матч Кубка України проти «Кременчука».  


Вас може зацікавити