Павло Таран отримує дискваліфікацію на один матч
Керуючись пунктом 4 статті 3 Дисциплінарного кодексу (правил), Дисциплінарний комітет прийняв рішення щодо відкриття дисциплінарного провадження № 202040 з метою вирішення питання щодо необхідності накладення обов’язкових та/або додаткових дисциплінарних покарань на гравця-учасника чемпіонату України з хокею з шайбою сезону 2019-2020 років (надалі – чемпіонат).
 
Особа, щодо якої відкрито дисциплінарне провадження:
Таран Павло – гравець хокейної команди «Білий Барс», ігровий номер «8» (надалі – гравець).

Досліджуючи зазначені матеріали, Дисциплінарний комітет встановив наступне:
Вперше гравець був покараний малим та дисциплінарним штрафом (2+10 хв.) під час матчу № 3 чемпіонату, що відбувся 15 вересня 2019 року у місті Кременчуці між хокейними командами «Кременчук» та «Білий Барс» за порушення глави 9 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Атака в ділянку голови або шиї» відповідно до підпункту 1 пункту 2 глави 9 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.
Вдруге гравець був покараний малим та дисциплінарним штрафом (2+10 хв.) під час матчу № 6 чемпіонату, що відбувся 19 вересня 2019 року у місті Біла Церква між хокейними командами «Білий Барс» та «МХК «Динамо» за порушення глави 4 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Поштовх суперника на борт» відповідно до пункту 2 глави 4 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.
Втретє гравець був покараний малим та дисциплінарним штрафом (2+10 хв.) під час матчу № 68 чемпіонату, що відбувся 25 грудня 2019 року у місті Біла Церква між хокейними командами «Білий Барс» та «Дніпро» за порушення глави 8 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Атака суперника ззаду» відповідно до пункту 2 глави 8 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.
Вчетверте гравець був покараний малим та дисциплінарним штрафом (2+10 хв.) під час матчу № 104 чемпіонату, що відбувся 15 лютого 2020 року у місті Києві між командами «Крижані Вовки» та «Білий Барс» за порушення глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Грубість» відповідно до пункту 2 глави 43 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.
 
На підставі досліджених матеріалів, керуючись статтею 45 розділу 3 Дисциалінарного кодексу (правіл), Дисциплінарний Комітет
 
ВИРІШИВ
1. Застосувати до гравця хокейної команди “Білий Барс” – Тарана Павла  дисциплінарне покарання, передбачене підпунктом 56 пункту 1, статті 45 розділу  3 Дисциплінарного кодексу (правил) – обов’язкову дискваліфікацію на 1 матч.
2. Визначити, що зазначене дисциплінарне покарання вступає в силу з дня прийняття данного рішення -з 19 лютого 2020 року.

Вас може зацікавити