“Пантери” дозаявили квартет нападників

Чинний чемпіон України серед жінок та лідер поточного чемпіонату «Пантери» посилив склад чотирма нападниками, які за задумом керівництва клубу мають зробити харківський колектив ще міцнішим. Йдеться про дозаявку трьох легіонерок з РФ, а також хокеїстку збірної України Вікторію Ценову.

Цікаво, що поточний сезон 23-річна Ценова починала у рідних «Дніпровських Білках», де у чотирьох матчах чемпіонату набрала 5 (4+1) очок за системою «гол+пас», закинувши більше половини командних шайб (4 із 7). Також до команди Вадима Радченка приєдналися легіонери Катерина Спасенко (25 років) та Крістіна Мамонова (23 роки) з досвідом виступів за молодіжну збірну Росії, а також їх співвітчизниця Карина Євдокимова (22 роки). Усі троє вже виступали у різні роки у складі «Пантер», а Євдокимова навіть допомогла «Пантерам» виграти перше чемпіонство у 2019 році. Зазначимо, що останнім клубом Карини був турецький колектив «Нарманспор», де вона у 16-ти матчах набрала 34 (18+16) очки.

Нагадаємо, що у матчах третього туру чемпіонату України (26-27 лютого) зустрічаються: «Королеви Дніпра» – «Пантери» та «Україночка» – «Дніпровські Білки».


Вас може зацікавити