Остання гра 35-го туру чемпіонату України

МХК “Динамо”-ХК “Дніпро” 0:8 (0:3,0:3,0:2)

Хокеїсти ХК «Дніпро» на відміну від «Крижаних Вовків» – своїх спаринг партнерів по “льодовому побоїщу”, меньше потерпіли від санкцій Дисциплінарного комітету ФХУ, тому “Щуки” мали можливість взяти у подорож до Харкова, майже, весь свій “зірковий склад”.
 
Гра між харків’янами та херсонцями   була з розряду тих, про які говорять “до першої закинутої” шайби. Ще до середини першого періоду Михайло Шевчук, який крутився, як “білка в колесі”, але відбивався від натиску «Дніпра», проте, на 14-й хвилині першого періоду й він  виявився безсилим проти влучного кидку Пугачова. Не встигли господарі майданчику прийти до тями, як на табло вже показувало 3:0 на користь гостей з півдня України. Ці півтори хвилини, остаточно деморалізували харків’ян й гра повністю перейшла під контроль “Щук”.
 
Зміст гри, її характер й результат в другому періоді були як дві краплі води схожі на події в першому. Гості, склалося, таке враження, вирішили дати можливість підтягнути статистику набраних за системою гол+пас очків, майже всім своїм гравцям. Більше ніж половина гравців команди спромоглися або закинути самі, або виступити асистентами своїм партнерам під час взяття воріт МХК «Динамо». 
 
Поодинокі спроби господарів розмочити рахунок гри впевнено ліквідовували гравці захисних ланок гостей, а колишайба таки доходила до голкіпера гостей, то й Хомутов своїми діями кілька разів довів, чому гарний воротар – це півкоманди. 
 
Третій період був цікавим, виключно, з двох сторін: скільки ще закине «Дніпро» і чи взагалі, щось закине «Динамо». Перші додали в свою скарбничку дві шайби, довівши переможний рахунок до 8:0, а господарі так й не спромоглися примусити викинути “білий прапор” голкіпера херсонців.
 
«Дніпро» здобуває прогнозовані 3 очки й продовжує свою погоню за  «Донбасом», а МХК «Динамо» ніяк не може додати бодай одне очко в свою залікову книжку.
 
Фото- з офіційного сайту УХЛ

Вас може зацікавити