Остання гра 34-го туру чемпіонату України

Вчорашна вечірня гра на “Фаворит-Арені” була останньою в 34-му турі. Місцевий “Дніпро” екзаменував передостанню за рейтінгом команду поточного чемпіонату- “Крижаних Вовків”

“Дніпро”-«Крижані Вовки» 8:2 (1:0, 4:2, 3:0)

Початок гри виявився багато обіцяючим- вже в дебюті зустрічі Сергій Кузьмик відкрив рахунок шайбам в цій грі. Але столичні хокеїсти доволі швидко оговтались й зачипились за рівну боротьбу у цьому матчі. Гра на зустрічних курсах з доволі великім відсотком технічного браку у виконанні обох колективів, напевно, сподобалась херсонським глядачам, але наврядчи додала позитиву тренерам учасників цього двобою.

Другий період матчу був найцікавішим, найнапруженішим й найбільш  змістовним з точки зору перебігу подій в цьому матчі. Спочатку господарі довели рахунок до 4-0 зусиллями Белоусова, Матерухіна й Дорофєєва, але, невздовзі “Вовки”, закинувши на протязі чотирьох хвилин дві шайби, повернули інтригу в цьому двобої. Але на перерву суперникі, все ж пішли за “великої” переваги “Дніпра”- останню шайбу в другий 20-и хвилинці закинув Чернишенко.

 У третьому періоді кияни , відверто, підсіли й не змогли вдруге нав’язати боротьбу херсонський команді- червоний ліхтар тричі спалахував за воротами гостей. Ну а в самому кінці гри суперники від души помахали кулаками, додавши глядачам додаткових емоцій й нагадавши, що чоловічі “розбірки” на ковзанах – з самого початку  появлення  хокею на льоду – є невід’ємною частиною найшвидшої гри у світі.

Фото- з офіційного сайту УХЛ


Вас може зацікавити