Організатор змагань визначив найкращих гравців четвертого туру Молодіжної хокейної ліги

У вівторок завершилися матчі четвертого туру чемпіонату Молодіжної хокейної ліги. «Крижинка» та «Кременчук» (2:3 та 3:2) обмінялися перемогами, «Легіон» несподівано здобув дві перемоги над «ЦОП-СДЮСШОР» (5:1 та 4:3 ОТ), «Молода Гвардія» впевнено переграла «Придніпровськ» (11:4 та 8:3), а у протистояння лідерів краще далося столичному «Соколу» (3:4 ОТ та 6:5).

Організатор змагань традиційно визначив найкращих гравців туру.

Найкращим воротарем туру визнано Максима Кобзєва зі столичної «Крижинки». Вдалі дії 16-річного голкіпера дозволили «Крижинці» здобути другу перемогу в сезоні. Загалом за два поєдинки Максим пропустив 5 шайб і завершив тур з коефіцієнтом надійності 2,51.

Звання найкращого захисника дісталося новачку «Молодої Гвардії» Володимиру Папуні. В матчах проти «Придніпровська» Володимир набрав по 2 очка. В першому поєдинку на його рахунку гол + пас, в другому матчі Папуна двічі асистував партнерам по команді. Також 28-й номер «молодогвардійців» доволі надійно відіграв при обороні власних воріт.

Найкращим нападником туру визнано Михайла Сімчука із київського «Сокола». Михайло не став найрезультативнішим гравцем туру, проте свої бомбардирські досягнення 22-й номер київського клубу здобув у матчах проти іншого лідера змагань – «Білого Барсу». Також не слід забувати і про хет-трик у другому матчі. Загалом же на рахунку Сімчука 3 закинуті шайби та 3 результативні передачі.

Матчі наступного – 5-го туру – відбудуться вже найближчого уїк-енду. «Сокіл» поїде в гості до Калуша, «Молода Гвардія» зіграє на виїзді проти «Крижинки», «БСФК Білий Барс» прийматиме «Придніпровськ», а «Кременчук» поміряється силами із «ЦОП-СДЮСШОР».

Офіційний партнер номінації «Найкращі гравці Молодіжної хокейної ліги» – надпрофесійна стоматологічна клініка Jazz Dent Clinic.


Вас може зацікавити