Оновлена дата ЧС-2022 та новий календар збірної України

На хокейному чемпіонаті світу у дивізіоні IB, який цієї весни прийматиме Польща, змінилося не лише місце зустрічі (замість Катовіце форум пройде у Тихах), а й оновився календар ігор і дата старту турніру.

У зв’язку з технічним переведенням до дивізіону IA збірної Литви, у групі IB автоматично залишилося п’ять учасників і відповідно скоротилася кількість матчів. Таким чином, оргкомітет ЧС-2022 у Польщі ухвалив рішення перенести старт турніру з 25 на 26 квітня, а дата закінчення хокейних баталій залишилася незмінною – 1 травня.

Зазначимо, що для національної збірної України чемпіонат у Тихах розпочнеться 27 квітня проти команди Сербії, а наступного дня, 28 числа, відбудеться зустріч українців на «Зимовому стадіоні» проти господарів із Польщі. Далі у команди Вадима Шахрайчука настане одноденна пауза у турнірі і аж потім два заключні матчі: 30 квітня з Японією та 1 травня проти Естонії.

Нагадаємо, що єдина путівка до групи IA дістанеться лише переможцю чемпіонату світу в Тихах, а найгірша збірна форуму в Польщі потрапить до нижчого дивізіону IIA.


Вас може зацікавити