Олена Говорова: «Ми плануємо надалі допомагати розвитку українського хокею»

Заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова завітала на презентацію нового логотипу Федерації хокею України та програми розвитку хокею до 2033 року. Олена Іванівна поділилася емоціями щодо проведеного заходу, оновленої айдентики ФХУ та прокоментувала презентовану програму. Окрім того, вона розповіла, як КМДА допомагає розвитку хокею та які плани має щодо цього виду спорту надалі.

– Олено Іванівно, що скажете про формат презентації від Федерації хокею України?

– Мені все сподобалося. Формат, організація, антураж – все на високому рівні. Добре, що Федерація хокею України так заявляє про себе.

– Чи сподобався новий логотип ФХУ?

– Він сучасний, впізнаваний. Він помітний. Це одна з ознак того, що Федерація міняється.

– Також Президент ФХУ Георгій Зубко презентував програму розвитку українського хокею до 2033 року. Що думаєте про неї?

– Головне, щоб заплановане вдалося втілити в життя. Це буде показником того, що стратегія буде написана правильно. Ми можемо багато говорити про плани, але треба плідно попрацювати.

– Як КМДА зараз підтримує, зокрема, київський хокей?

– Як відомо, ми фінансово підтримуємо «Сокіл». Результати попереднього сезону показали, що все було витрачено належним чином. Ми оцінюємо результати команди як дуже високі. Окрім того, ми проводимо капітальний ремонт хокейної арени «Шалетт».

– Можливо, маєте в планах якісь спільні проєкти з Федерацією хокею України?

– Ви знаєте, це тема для окремої розмови. Зрозуміло, що ми хочемо, аби хокей в Україні в цілому та в Києві зокрема розвивався. Тому ми можемо розглядати різні проєкти. Але головне, щоб був результат.


Вас може зацікавити