Олександр Александров – гравець польського «Подхале»

25-річний оборонець збірної України Олександр Александров став гравцем польського клубу «Подхале» з Нового Тарґа.

Александров – вихованець харківського хокею, який у попередньому сезоні виступав за «Берсерків» з рідного міста. Олександр грав за національні збірні всіх вікових категорій. До того, як повернутися в команду рідного міста, він, починаючи з 2014 року, виступав за молдовську «Птатину» з Кишинева, словацький «Міхаловце», криворізький «Кривбас», донецький «Донбас» і «Кременчук». Александров – триразовий чемпіон України: двічі – в складі «Донбасу», в 2020 році – за «Кременчук».

До того, як перебратися у Польщу, Александров уклав попередню угоду з «Берсерками». Проте закордонний варіант продовження кар’єри наразі виглядає для хокеїста привабливішим.

За «Подхале» Олександр вже відіграв у стартових двох поєдинках чемпіонату Польщі: в першому команда поступилася 1:5 «Унії» з Освенцима, в другому перемогла 4:0 «Ястжембє». Александров в обох матчах діяв у другій парі оборонців.

Нагадаємо, що раніше гравцем «Подхале» став нападник збірної України Олексій Ворона. В двох стартових поєдинках Олексій виходив у статусі центрфорварда першої ланки і відзначився в другому з поєдинків голом і результативною передачею.

Наступний поєдинок чемпіонату Польщі Подхале зіграє 13 вересня проти ҐКС «Тихи».

Вас може зацікавити