Оголошується набір волонтерів для роботи з командамиучасницями чемпіонату світу!

В Україні триває підготовка до проведення чемпіонату світу з хокею 2017 року. Організаційний комітет з організації та проведення чемпіонату світу розпочинає прийом заявок від волонтерів, які мають намір працювати на чемпіонаті у якості аташе команд-учасниць (тім-хостів) змагання.

Аташе команд – це категорія волонтерів, закріплених Організаційним комітетом за кожною командою. Це одна із найбільш популярних та відповідальних позицій серед волонтерів, адже аташе команд будуть перебувати у самому центрі подій разом із спортсменами, суддями та офіційними особами змагання.

До числа основних обов’язків аташе команд входять допомога в прибутті / виїзді, розташування в готелі, забезпечення адміністративної та логістичної допомоги під час проведення Чемпіонату.

Основні вимоги до кандидатів:

– можливість працювати за ненормованим графіком протягом чемпіонату світу;

– володіння англійською мовою;

– комунікабельність;

– відповідальність;

– високий рівень мотивації та позитивний настрій.

Знання однієї з мов країн-учасниць – німецької, польської, корейської чи угорської – є додатковою перевагою кандидата.

Свої резюме у довільній формі (бажано разом із фото) надсилайте на електронну адресу oc2017wm1a@fhu.com.ua. В резюме обов’язково зазначте контактний номер телефону, за яким представники оргкомітету можуть з вами зв’язатися.

Прийом заявок від кандидатів триватиме до 13 березня 2017 року. Після опрацювання заявок оргкомітет проведе співбесіди з кандидатами.


Вас може зацікавити