Офіційно. Український хокей на паузі…

Верховна рада 24 лютого на позачерговому засіданні запровадила воєнний стан через вторгнення Росії в Україну і здійсненя ударів по українській військовій інфраструктурі та прикордонних загонах. “За” проголосували 300 народних депутатів.

Воєнний стан – це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. На територіях, на яких введено воєнний стан, можуть утворюватися тимчасові державні органи – військові адміністрації. Воєнний стан в Україні діятиме 30 днів.

«Сьогодні, 24 лютого, в офісі Федерації хокею України відбулася екстрена нарада, на якій було ухвалено рішення призупинити чемпіонат України з хокею у всіх вікових категоріях. Також Федерація хокею України просить громадян не піддаватися паніці та у разі виникнення запитань чи необхідності допомоги рекомендує звертатися до офісу ФХУ, який працює у штатному режимі», – повідомляє прес-служба Федерації хокею України.


Вас може зацікавити