Офіційно: рішення суду першої інстанції не впливає на функціонування УХЛ

Сьогодні, 17 лютого, окремі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Господарський суд Києва відмінив реєстраційні дії та зміну розміру статутного капіталу ТОВ «УХЛ». Ситуацію прокоментував генеральний менеджер Української хокейної ліги Дмитро Христич.

«Дійсно, суд першої інстанції виніс таке рішення, – каже Дмитро Анатолійович. – Відразу зазначу, що розгляд справи з поспішним винесенням рішення відбувся, не дивлячись на те, що на засідання не зміг прибути адвокат Української хокейної ліги. Суд не був перенесений і те рішення, про яке повідомляють окремі ЗМІ, справді було прийняте.

Ми не вбачаємо в цьому проблеми. Федерація хокею України і Українська хокейна ліга подадуть апеляцію на рішення суду першої інстанції і доведуть законність своїх дій. Можу запевнити любителів хокею і представників хокейних клубів, що наразі ліга продовжує знаходитися під контролем чинних власників, робота ведеться в штатному режимі, а поточний чемпіонат буде закінчений у заплановані строки».

Завершення регулярного чемпіонату УХЛ заплановане на 15 березня, після чого 19 березня стартує півфінальна серія плей-оф. Старт фінальної серії, за підсумками якої буде визначений новий чемпіон України, запланований на 31 березня. Максимально протистояння до чотирьох перемог може розтягнутися до 11 квітня.


Вас може зацікавити