НУФВСУ запрошує абітурієнтів

Національний університет фізичного виховання і спорту України, кафедра спортивних ігор оголошує набір студентів на 2017-2018 навчальний рік на денну та заочну форму навчання (за державним замовлення і за кошти фізичних/юридичних осіб).

Університет має IV (найвищий) рівень акредитації. На освітньому ступені бакалавр напряму підготовки «Фізична культура і спорт» здійснюється навчання за спеціалізацією: тренерська діяльність в обраному виді спорту (американський футбол, бадмінтон, баскетбол, бейсбол, більярдний спорт, волейбол, гандбол, гольф, настільний теніс, регбі, сквош, теніс, хокей на траві, хокей з шайбою, шахи та інші).

Термін навчання за денною формою – 4 роки, на заочній формі – 5 років.

Сферою діяльності наших випускників є: дитячо-юнацькі спортивні школи, спеціалізовані дитячо-юнацькі спортивні школи олімпійського резерву, училища олімпійського резерву, спортивні ліцей-інтернати, школи вищої спортивної майстерності, центри олімпійської підготовки, національні збірні команди, національні федерації України, спортивні клуби, фітнес-центри та тренажерні зали, науково-дослідні установи та комплексні наукові групи, загальноосвітні школи, ліцеї, технікуми, колективи фізичної культури, вищі навчальні заклади.

Університет має договір з Національною академією Служби безпеки України та Національним університетом оборони України імені Івана Черняхівського про військову підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу.

Після здобуття освітнього ступеня бакалавр є можливість розширення своїх знань, навичок, вмінь та сфери діяльності на освітньому ступені магістр за наступними спеціалізаціями: менеджмент і маркетинг у спорті, менеджмент і логістика у спорті, олімпійський спорт, професійний, неолімпійський та адаптивний спорт, психологія спорту, спортивна дієтологія, теорія та методика спортивної підготовки в олімпійських видах спорту, теорія і методика фізичного виховання в системі підготовки здобувачів спеціальної вищої освіти, фізичне виховання у вищих навчальних закладах, фітнес та рекреація, фізіологія спорту, фізична культура, фізична реабілітація, біомеханіка спорту, екологія спорту, фізична підготовка у військових формуваннях, правоохоронних структурах та спеціальних службах, фізична терапія, ерготерапія.

Термін навчання за денною формою  – 1 р. і 6 міс., на заочній формі – 1 р. і 10 міс. Особи, які мають освітній ступень магістр, отримують право на вступ до аспірантури (отримання ступеню кандидат наук з фізичного виховання і спорту), а потім до докторантури (доктор наук з фізичного виховання і спорту).

Ціни за навчання: денна форма навчання – 12950 грн./рік, заочна – 7000 грн./рік. (можливі зміни).

Вступне випробування:

Творчий конкурс (з обраного виду спорту).

Сертифікати УЦОЯО (усі базового рівня):

1) Українська мова і література та 2) Біологія.

Документи подаються з 12.07 до 20.07.2017 року, вступні випробування з 21.07 до 26.07.2017 (іногородні студенти забезпечуються гуртожитком).

За консультацією та більш детальнішою інформацією щодо вступу звертатись за адресою:

вул. Фізкультури 1 (ст. метро «Олімпійська»), кафедра спортивних ігор – 5 корпус, 3 поверх, кабінет 305. Тел. (044) 289-76-62.

Відповідальні за профорієнтаційну роботу: Серебряков Олег Юрійович (067) 321-43-51.

Для спортсменів високого рівня створені сприятливі  умови для поєднання навчання і спортивної кар’єри: навчання за державним замовленням, індивідуальний графік відвідування занять, дострокова здача сесій тощо.

Адреса сторінки у соціальній мережі ВКонтакті: https://vk.com/sportyvni_igry

Адреса сторінки у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/SportyvniIgry/


Вас може зацікавити