Навчання для медичних працівників команд чемпіонату України з хокею

Федерація хокею України у співпраці з Національним антидопінговим центром України провела навчання для медичних працівників команд чемпіонату України з хокею серед чоловіків.

Кручек Ярослав, заступник директора Національного антидопінгового центру України розповів про організацію антидопінгової діяльності та поняття допінгу, про заборонений список 2021, про процедуру тестування та про те, яким чином можна отримати дозвіл на терапевтичне використання. Після лекції Ярослав Іванович відповів на всі запитання та дав можливість оцінити засвоєні знання шляхом тестування.

Секретний Володимир, керівник медичного департаменту Федерації хокею України провів ознайомчий захід із медичного протоколу проведення чемпіонатів України з хокею. Розповів яким чином проводяться поглиблені медичні огляди спортсменів протягом сезону, яким чином проводиться медичне забезпечення матчів чемпіонату  України з хокею та яка подальша співпраця з НАДЦ України планується.

Національний антидопінговий центр України планує проводити освітні заходи не лише для медичних працівників, а і для гравців та тренерів команд. Також протягом сезону планується тестування учасників Чемпіонату.


Вас може зацікавити