Національна збірна України розпочала збір у Палаці спорту

7 лютого У київському Палаці спорту розпочався перший у нинішньому році збір національної збірної України. Під керівництвом Вадима Шахрайчука і Костянтина Сімчука підготовку почало 24 хокеїсти – три воротарі, 8 оборонців і 14 нападників. 

На цих зборах тренерський штаб ставить за мету найперше переглянути тих гравців, які викликаються в команду не так часто. Не надто досвідчені хокеїсти намагаються заявити про себе поряд зі старожилами команди Романом Благим, Дмитром Німенком, Всеволодом Толстушком та Віктором Андрущенком. Зауважимо, що перший виклик у збірну отримав нападник «Сокола» Денис Гончаренко. Окремі хокеїсти залишилися поза межами команди за станом здоров’я. 

Склад збірної України на зборі в лютому 2022 року 

Воротарі: Сергій Писаренко («Дніпро»), Дмитро Кубрицький («Сокіл»), Михайло Шевчук («Харківські Берсерки») 

Оборонці: Олександр Александров («Харківські Берсерки»), Денис Матусевич, Олександр Горлушко, Всеволод Толстушко (всі – «Кременчук»), Владислав Герцик, Іван Сисак (обидва – «Сокіл»), Артем Гребеник (БСФК), Євген Ратушний («Дніпро») 

Нападники: Віктор Андрущенко, Роман Благий, Дмитро Німенко, Євген Фадєєв, Денис Гончаренко, Богдан Ступак (всі – «Сокіл»), Олексій Ворона, Іван Савченко, Тимур Гриценко, Гліб Варава (всі – «Кременчук»), Кирило Бондаренко («Харківські Берсерки»), Денис Бородай, Ярослав Панченко (обидва – БСФК)

Завтра, починаючи з 17:00, національна збірна України проведе в Палаці спорту відкрите тренування. На нього запрошуємо представників ЗМІ і всіх уболівальників хокею. 

Збори в Києві стануть черговим етапом підготовки збірної України до чемпіонату світу в дивізіоні 1В, який відбудеться 25 квітня – 1 травня в польському Катовіце. Суперниками українців будуть команди Литви, Польщі, Естонії, Японії і Сербії. 

VBET Ukraine  — Титульний партнер національної збірної команди України з хокею


Вас може зацікавити