Національна збірна розпочне підготовку до Олімпійської кваліфікації 4 лютого

4 лютого гравці національної збірної команди України зберуться у Броварах для підготовки до Олімпійського кваліфікаційного турніру. Гравці отримують екіпірування та розмістяться у броварському готелі «Гранд Спорт».

Тренувальні заняття, які відбуватимуться на льодовій арені «Термінал», розпочнуться 5 лютого. В перший тренувальний день команда займатиметься на льоду з 7:00 по 8:30 та з 12:30 по 14:00. В решту днів перше тренування команди розпочинатиметься о 6:00. З 5 по 7 лютого будуть проходити дворазові тренування, 8 та 9 лютого – по одному тренуванню.

В обід 9 лютого команда вирушить до Саппоро, де з 11 по 14 числа відбудуться матчі Олімпійського кваліфікаційного турніру. Суперниками нашої команди за вихід до наступного раунду відбору будуть національні збірні Японії, Хорватії та Румунії.

Всього на збір викликано 28 хокеїстів, з яких 24 є представниками національного чемпіонату. Найбільше у збірній представників хокейного клубу «Кременчук» – 11, семеро гравців представляють «Донбас», шість хокеїстів виступають у складі лідера чемпіонату – «Дженералз».

Олег Шафаренко та Андрій Міхнов через зайнятість у клубі приєднаються до команди 6 лютого. З тієї ж причини Артем Бондарєв з’явиться у розташуванні команди 7 лютого.

P.S. Нагадаємо, що Роман Благий приєднається до команди безпосередньо у Японії.

Список учасників навчально-тренувального збору:

Воротарі: Едуард Захарченко, Вадим Селіверстов (обидва – «Дженералз»), Михайло Шевчук (ХК «Кременчук»)

Захисники: Денис Ісаєнко, Володимир Романенко, Кирило Жовнір, Володимир Варивода (всі – ХК «Кременчук»), Володимир Алексюк, Денис Петрухно, Павло Таран, Всеволод Толстушко (всі – «Донбас»), Олександр Побєдоносцев («Дженералз»), Віталій Андрейків («Заглеб’є», Польща)

Нападаючі: Севастьян Карпенко, Владислав Луговий, Олексій Янішевський, Юрій Петранговський, Антон Бойков, Дмитро Чернишенко (всі – ХК «Кременчук»), Іван Савченко, Георгій Кіча, Артем Гніденко (всі – «Дженералз»), Сергій Бабинець, Віктор Захаров, Сергій Кузьмік (всі – «Донбас»), Олег Шафаренко, Андрій Міхнов (обидва – «Юність», Білорусь) та Артем Бондарєв («Стяуа», Румунія)

Головний тренер: Олександр Савицький

Тренери: Дмитро Підгурський та Павло Міхонік


Вас може зацікавити